Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Συνάδελφοι 

Το σημαντικότερο αυτή την ωρα  ειναι να διατηρήσουμε την ενότητά μας.Μια ενότητα που δοκιμάστηκε επιτυχώς στην καθολική συμμετοχή σε ολες τις εως τώρα κινητοποιήσεις μας . Κι αυτό ανεξάρτητα από τις διαφορετικές προσεγγίσεις στις ''μορφές πάλης''.
Αλίμονο αν υπάρξουν ρωγμές σ αυτό το ενωτικό κλίμα , αν αφήσουμε να αναπτυχθούν ''αντιμαχόμενα στρατόπεδα''. Τα αιτήματα μας ηταν και πιστέυω παραμένουν, κοινά.Ουδείς εξέφρασε στις γενικές μας συνελεύσεις αλλη απόψη ή θεση και για το μισθολόγιο και για την επιστροφή των συμβασιούχων .
Η διαφύλαξη αυτής της ενότητας αποτελεί ισως και την ισχυρότερη ασπίδα προστασίας μας από νέες δύσκολες ημέρες που, μην αυταπατόμαστε , θα ακολουθήσουν - οπως και στον υπόλοιπο χώρο των ΜΜΕ .
Υπ αυτό το πρίσμα και πιό νηφάλια σκεπτόμενος ,επανεκτίμησα και τη συμπόρευση μου με τα υπόλοιπα μέλη της συντονιστικής επιτροπής. .Τα προσωπικά ''παράπονα'' παραμένουν, ομως είναι δύσκολο να σκεφτώ οτι θα ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους,εχοντας διανύσει μαζί αρκετά χιλιόμετρα για να διεκδικήσουμε τα αιτήματα ολων των συναδέλφων μας.
Στον ιδιο κοινό δρόμο θάθελα να ειμαστε ολοι μαζί. Η  ΕΡΤ που μπορεί να αποτελεί το μεγάλο πρωταγωνιστή στο χώρο της ενημέρωσης χάρη στη δική μας δουλειά ,είναι ο κρίκος της συσπείρωσής μας.


   ΝΙΚΟΣ ΓΡΥΛΛΑΚΗΣ 
   εκπρόσωπος των δημοσιογραφων της ΝΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου