Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Αύριο, Τρίτη, 27/11/2012, στη 1.00 μ.μ. προγραμματίζεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον “Αθήνα 9.84″ στο Γκάζι (οδ. Πειραιώς)


ΨΗΦΙΣΜΑ
Οι δημοσιογράφοι του “Αθήνα 9,84″ σε συνέλευση που πραγματοποιήσαμε σήμερα Παρασκευή 23/11 στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, παρουσία και μελών του Δ.Σ. του Σωματείου, στο πλαίσιο της απεργιακής μας κινητοποίησης:
  – Καταγγέλλουμε την απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΡΑ (η οποία θυροκολλήθηκε σήμερα) για απόλυση της συναδέλφου Λ. Θωμά και ζητούμε την άμεση ανάκλησή της.
 - Υπενθυμίζουμε ότι η διαδοχή των γεγονότων που οδήγησε στην εν λόγω απόλυση, πυροδοτήθηκε πρωτίστως από “επίθεση” εναντίον του Σωματείου μέσω του δελτίου ειδήσεων του “Αθήνα 9,84″, και από άμεση διακοπή της εκπομπής (καθώς και τιμωρητική μεταχείριση) της συναδέλφου που αποκατέστησε με   κόσμιο σχόλιό της την αλήθεια. Επ αυτών των ζητημάτων, που άπτονται της δημοσιογραφικής λειτουργίας όλων μας, αναμένουμε ακόμη να δούμε μια οποιαδήποτε χειρονομία επανόρθωσης από τη Διοίκηση του σταθμού.
   - Τονίζουμε ότι το συγκεκριμένο ζήτημα συμπυκνώνει τη δυνατότητα εξασφάλισης (όπως επιθυμούμε), ή μη, αδιατάρακτου εργασιακού κλίματος στον σταθμό.
   - Εξουσιοδοτούμε το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ να προβεί σε οποιεσδήποτε κινήσεις και επαφές κριθούν αναγκαίες για την ταχεία επίλυση του αδιεξόδου.
   - Ευχαριστούμε θερμά τα δημοσιογραφικά σωματεία και τις κατηγορίες εργαζομένων που συνεχίζουν να εκφράζουν την αλληλεγγύη τους προς τον αγώνα μας.
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ Ρ/Σ «ΑΘΗΝΑ 9,84»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου