Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Και μαύρη εργασία στην ΕΡΤ;



Έχει, προφανώς, ξεφύγει η κατάσταση στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Γνωστό ότι οι συμβασιούχοι και οι παλιοί Π.Ε.Θ έχουν απολυθεί πρόσφατα. Γνωστό επίσης πως η Έλλη Στάη επέστρεψε στο δελτίο της ΝΕΤ και την εκπομπή της.
Όμως, ρωτάνε από χθές το βράδυ με αρκετή οργή, εργαζόμενοι στην ΕΡΤ (δημόσια τηλεόραση για να μην ξεχνιόμαστε) με ποια ιδιότητα ανέλαβε επικεφαλής του control room το βράδυ της Δευτέρας η δημοσιογράφος Νικόλ Λιβαδάρη; Όπως λένε, η πρώην συμβασιούχος με σύμβαση Π.Ε.Θ, ανέβηκε στο ραδιομέγαρο, είχε στα χέρια της το θεματολόγιο και το βράδυ μπήκε στο control room και συνομιλούσε στο αυτί της παρουσιάστριας της εκπομπής. Την ίδια ώρα η ορισμένη από την ΕΡΤ αρχισυντάκτρια Ολυμπιάδα Ολυμπίτη έκοβε βόλτες στο διάδρομο!
Ρωτάνε λοιπόν οι εργαζόμενοι: 
  1. Καθιερώθηκε η μαύρη εργασία στην ΕΡΤ;
  2. Με ποιανού την ευθύνη;
  3. Μπορεί κάθε παρουσιαστής -δημοσιογράφος να φέρνει στις εκπομπές του τους δικούς του ανθρώπους που εμπιστεύεται για να παρέχουν (μαύρη) εργασία στην (δημόσια) τηλεόραση;
  4. Μήπως επιχειρείται να επιβληθούν τετελεσμένα σαν να είναι η ΕΡΤ ξέφραγο αμπέλι;
  5. Αυτό συμβαίνει και στα ιδιωτικά κανάλια; Ή μήπως είναι άμεσα πολιτικά ελεγχόμενη η ΕΡΤ και μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει, αρκεί να έχει πλάτες για αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου