Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Κατερίνα Γερονικολού: «Η ΕΡΤ έχει πνιγεί από μεγάλο αριθμό υπαλλήλων που δεν δουλεύουν»






To ακούσαμε κι αυτό. Την ώρα που η απομάκρυνση συμβασιούχων μεγάλωσε τραγικά, τα κενά και ήδη εμφανίζονται φαινόμενα επιπτώσεων στην υγεία των εργαζομένων από τις εργασιακές πιέσεις.
Την ώρα που τα οφειλόμενα ρεπό μετρώνται σε πολλές χιλιάδες.
Την ώρα που οι μισθωτοί της ΕΡΤ δεν έχουν πληρωθεί την εργασία Σαββατοκύριακων, νύχτας και υπερωριών από το Νοέμβριο του 2012 και έχει γίνει προσφυγή της ΕΣΗΕΑ στο ΣΕΠΕ λες και η ΕΡΤ είναι κανένα συνοικιακό φασονάδικο που χρωστάει και δεν πληρώνει (αλλά οι ΠΕΘ πληρώνονται κανονικά).
Την ίδια ώρα η κ. Γερονικολού, (απλήρωτη κι αυτή από το σήριαλ «Οι Βασιλιάδες», αλλά όταν αυτό συμβαίνει σε άλλους, δεν την απασχολεί) μέτρησε τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, τους βρήκε πολλούς και επίσης αξιολόγησε τη δουλειά τους. Άραγε ο συνάδελφος που υπέστη εργατικό ατύχημα στην Αυλίδα και παραλίγο να χάσει τη ζωή του, είναι από αυτούς τους «με την κακή έννοια του όρου». Πρόκειται για νεαρή ηθοποιό που ασκεί καθήκοντα  αρχισυντάκτη στην εξωτερική παραγωγή της ΕΤ1 «γένους θηλυκού». Αν λοιπόν «περισσεύει κόσμος», ας του ανατεθούν καθήκοντα για να μην γίνεται σπατάλη δημοσίου χρήματος σε εξωτερικές παραγωγές.


Καλό είναι ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ και εκπρόσωποι εργαζομένων της ΕΡΤ να δώσουν μια δημόσια απάντηση, στην αθλιότητα.


http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/?aid=264115

Κατερίνα Γερονικολού: «Η ΕΡΤ έχει πνιγεί από μεγάλο αριθμό υπαλλήλων που δεν δουλεύουν»
Είναι δημόσιοι υπάλληλοι με την κακή έννοια του όρου


Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της για την αρχισυνταξία εκπομπής που έχει αναλάβει στην ΕΡΤ.

Η ίδια δηλώνει πως δεν έχει καμία σχέση με όλα όσα ακούγονται για τα υπέρογκα ποσά αφού η παραγωγή της εκπομπής είναι εξωτερική. «Η ΕΡΤ έχει πνιγεί από το μεγάλο αριθμό των υπαλλήλων που δεν δουλεύουν, δεν έχουν αντικείμενο και διάθεση να ασχοληθούν. Είναι δημόσιοι υπάλληλοι με την κακή έννοια του όρου. Είναι στοίχημα για την καινούργια διοίκηση να αναδείξει του ικανούς ανθρώπους που υπάρχουν στην κρατική τηλεόραση και μπορούν να πάμε ψηλά», δήλωσε στην εφημερίδα «News».


....αναδημοσίευση ανάρτησης από http://financialcrimesnews.blogspot.gr...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου