Τρίτη 21 Μαΐου 2013

To Bollywood στην Αγ.Παρασκευή


Συναντηση με τον διευθυνοντα συμβουλο της Ινδικης Δημοσιας Τηλεορασης


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ κ. Γκίκα Μάναλη συναντήθηκε σήμερα ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ινδικής Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Prasar Bharati κ. JawharSircar, ο οποίος συνοδευόταν από τον πρέσβη της Ινδίας στην Ελλάδα κ. TsewangTopden και τον Α’ Γραμματέα της ινδικής πρεσβείας κ. Somnath Halder.
Τα μέλη της ινδικής αντιπροσωπείας ξεναγήθηκαν στους χώρους του Ραδιομεγάρου της Αγ. Παρασκευής και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της ΕΡΤ. Κατά τη συνάντησή τους με τον κ. Μάναλη συζητήθηκε το θέμα της διμερούς συνεργασίας. Συγκεκριμένα, εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον των δύο φορέων για την ανταλλαγή τηλεοπτικών προγραμμάτων κυρίως τουριστικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, ραδιοφωνικών προγραμμάτων με παραδοσιακή μουσική των δύο χωρών, καθώς και η διεξαγωγή εκπαιδευτικών – επιμορφωτικών σεμιναρίων για τη χρήση νέων τεχνολογιών, τη λειτουργία του ψηφιακού αρχείου κ.α.
Το δίκτυο της ινδικής δημόσιας ραδιοτηλεόρασης Prasar Bharati απευθύνεται σε κοινμεγαλύτερο του ενός δισεκατομμυρίου τηλεθεατών, μέσα από 350 ραδιοφωνικούς και67 τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη την Ινδία, καθώς και με ελεύθερη δορυφορική εκπομπή από 1900 επίγειους αναμεταδότες.
Από: Τυπολογίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου