Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Προκήρυξη με δόσεις!

Προκήρυξη “φωτογραφική” και με δόσεις!

Προκήρυξη, αντίστοιχη του επιπέδου εκπομπής της “Δημόσιας Τηλεόρασης” ,δημοσιεύτηκε  από το υπουργείο Οικονομικών (http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9B4%CE%A3%CE%97-%CE%9A0%CE%95 ) .Η κυβέρνηση προκηρύσσει αρχικά 589 θέσεις 2μηνης εργασίας συμβασιούχων δηλώνοντας πως στόχος του είναι να προσλάβει 2.000 “μόλις καταστεί ελεύθερη η χρήση των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ ΑΕ στην Αθήνα και τη  Θεσσαλονίκη”! Οι αιτήσεις πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά ως τς 2 Αυγούστου στο site του υπουργείου οικονομικών, όμως η διαδικασία αυτή  θα παραμείνει “ανοικτή” μέχρι “να πληρωθούν οι 2.000 θέσεις”  των συμβασιούχων.
Στη διαδικασία επιλογής των προσώπων όσοι εργάζονταν τουλάχιστον 2 χρόνια στην ΕΡΤ αποδεδειγμένα και δεν είχαν παράλληλη απασχόληση σε άλλο εργοδότη, θα λάβουν 200 μονάδες στην αξιολόγηση, καθιστώντας την προκήρυξη “φωτογραφική” για του πρώην εργαζόμενους της ΕΡΤ, ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα λαμβάνουν 10 μόρια ανά μήνα “ευδόκιμης εμπειρίας” σε ραδιοτηλεοπτικό φορεά.
Το κόστος των προσλήψεων υπολογίζεται αρχικά από το υπ. Οικονομικών σε περίπου 3.200.000 ευρώ και θα καλυφθεί από τον Προϋπολογισμό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου