Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΟΣΠΕΡΤ - Δημοσιογράφοι ΕΡΤ: Έχουμε εμπιστοσύνη



ΠΟΣΠΕΡΤ  -  Δημοσιογράφοι ΕΡΤ


Θέλουμε να έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και αναμένουμε την σύγκλιση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας την ερχόμενη Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου.


Έχουμε εμπιστοσύνη στα αυτιά μας, όπως και όλοι οι Έλληνες πολίτες που από τις 11 Ιουνίου το μόνο δημόσιο ραδιόφωνο που συνεχίζουν να ακούν είναι το Δίκτυο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και τα προγράμματα των Περιφερειακών ΕΡΑ.

Έχουμε εμπιστοσύνη στα μάτια μας, όπως και όλοι οι Έλληνες πολίτες που από τις 11 Ιουνίου το μόνο δημόσιο Διαδικτυακό μέσο που παρακολουθούν και μάλιστα με πρωτοφανή επισκεψιμότητα για τα ελληνικά δεδομένα, είναι το ertopen.com. Στο δεδομένο αυτό ήρθε να προστεθεί η πρόσφατη λαθροχειρία της αποκαλούμενης «ΔΤ» που δημιούργησε υποτιθέμενο ιστότοπο, αναπαράγοντας την ιστοσελίδα της ΕΡΤ από την προ της 11ης Ιουνίου περίοδο, αλλάζοντας απλώς τον τίτλο -διεύθυνση του σάιτ και εμφανίζοντας παλιά κείμενα, ρεπορτάζ και υλικό με υπογραφές ανθρώπων που παραμένουν αγωνιζόμενοι στην ΕΡΤ.

Έχουμε εμπιστοσύνη στα μάτια και στα αυτιά μας, όπως και όλοι οι Έλληνες πολίτες που εξακολουθούν να αποδέχονται ως τη μόνη  πραγματική δημόσια τηλεόραση τα προγράμματα της ΝΕΤ και της ΕΤ3 Παρά τα όποια προβλήματα αναμετάδοσης, οι Έλληνες πολίτες εξακολουθούν να επιλέγουν για την ενημέρωσή τους την ΕΡΤ και παρακολουθούν αναλογικά και διαδικτυακά, το τηλεοπτικό πρόγραμμα που παράγεται στο Ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής και στη Θεσσαλονίκη.


Θέλουμε να έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και είμαστε σίγουροι ότι και οι Δικαστές του ΣτΕ θα περιβάλλουν με τη δική τους εμπιστοσύνη την κρίση της ελληνικής κοινωνίας, των Ελλήνων πολιτών.           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου