Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΙΖΟΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΙΖΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ  5-9   ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ  ΤΗΣ ΕΡΤ


Ρυθμός, συναίσθημα και ερμηνεία συναντιούνται σε ένα μουσικό projectμυσταγωγίας.

Ο τραγουδοποιός ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΙΖΟΣ παρουσιάζει μια μουσική παράσταση όπου οι χαρισματικές του ερμηνείες, συμπράττουν με τη μοναδική δεξιοτεχνία του μπασίστα ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΛΤΣΑ δημιουργώντας ένα πλήρες ηχητικό και ρυθμικό τοπίο.
Τραγούδια από την τελευταία δισκογραφική δουλειά του Απόστολου Ρίζου, όπως το “Μη φύγεις” και το “Ποτέ δεν είναι αργά” μαζί με ακυκλοφόρητα τραγούδια του καλλιτέχνη, συναντούν το “Τι να θυμηθώ”, το “Να ‘μαστε μαζί” και τη “Φυσαλίδα” του Νίκου Ζούδιαρη. Αγαπημένα μας τραγούδια των Χατζιδάκι, Λοΐζου, Μικρούτσικου, Κραουνάκη, Βαμβακάρη, Σιδηρόπουλου και άλλων κορυφαίων δημιουργών, μάς αποκαλύπτονται από την αρχή, μέσα από τις χαρισματικές ερμηνείες του Απόστολου Ρίζου.

Ο τραγουδοποιός παρουσίασε το 2010 το πρώτο προσωπικό του album στο οποίο υπογράφει τους στίχους και τη μουσική, με τίτλο «Τι είδες που δεν είδα εγώ;» ενώ το 2012 οι μουσικές εμφανίσεις του είχαν ως θεματικό άξονα τη Γυναίκα σε σημαντικές πτυχές της ζωής. Τραγούδια γραμμένα για τη γυναίκα, τραγούδια γραμμένα από γυναίκες και τραγούδια που έχουν χαρακτηριστεί από κορυφαίες ερμηνεύτριες.

Ο Απόστολος Ρίζος ετοιμάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά, η οποία θα είναι και πάλι θεματική και  αναμένεται το φθινόπωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου