Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Όποιος ζημιώνει τον ΕΔΟΕΑΠ. Από Greektv.com

Όποιος ζημιώνει τον ΕΔΟΕΑΠ...

Δυο θέσεις γιατρών καταργήθηκαν στον ΕΔΟΕΑΠ. Για τα όσα γίνονται με τους ελέγχους γράφει η πρόεδρος του ΤΥΠ Πόπη Χριστοδουλίδου παρακάτω. Να σημειώσουμε μόνο πως το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ κατά πλειοψηφία και ενώ απουσίαζαν οι Π.Χριστοδουλίδου και Γ. Αγγέλης τον Αύγουστο πήρε απόφαση για μειώσεις μισθών στο προσωπικό του ταμείου....

Από την Πόπη Χριστουδουλίδου (μήνυμα μέσω του face book)

Η αθλιότητα συγκεκριμένων των ανθρώπων γνωστή. Συνάδελφοι στον ΕΔΟΕΑΠ δεν παίζουμε δεν καλυπτουμε δεν φοβόμαστε κανέναν δεν σταματάμε σε μέτρα που νοικοκυρεύουν, σπάνε κυκλώματα που σημειώνουν χρόνια το Ταμείο μας και δημιουργούν αιμορραγία οικονομική. Ναι καταργήθηκαν σήμερα με απόφαση πλειοψηφίας του ΔΣ δύο θέσεις γιατρών.
Του καθηγητή του 82χρονου συνταξιούχου θώρακοχειρούργου με δύο φορές εβδομαδιάιως παρουσία και 11 ραντεβού ετησίως, μισθός περίπου 3.300 και μίας κυρίας ιατρού φίλης της πρώην προέδρου που δεν απέδιδε και δεν χρειάζεται. Είναι συνταξιούχος γιατρός συνταξιούχος δημοσιογράφος και πληρωνόταν και από τον έρμο τον ΕΔΟΕΑΠ γιατί την προσέλαβε η φίλη της. Γίνονται έρευνες και για κυκλώματα γιατρών .
Οποίος ζημιώνει τον ΕΔΟΕΑΠ κι έχει στήσει μαγαζάκι θα έρχεται στο πειθαρχικό και το ΔΣ θα αποφασίζει. Σε ότι αφορά εμένα και τον Γιάννη Αγγέλη θα δουλεύουμε εκεί σκληρά αλλά θα το κάνουμε γνώστες πλέον όλων των θεμάτων, προστατεύοντας το ΤΑΜΕΙΟ και υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα των συναδέλφων μελών μετόχων του ΤΑΜΕΙΟΥ.
Αν ακούσετε μισθούς θα φτιάξετε. Ρωτήστε την Εξελεγκτική. Ελάτε στον ΕΔΟΕΑΠ να σας ενημερώσω. Ρουσφέτια δεν κάνω όλοι οι ασφαλισμένοι είναι καλοδεχούμενοι για όλους κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.
Αλλά δεν θα ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΕΝΩ Ο ΕΔΟΕΑΠ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΒΑΡΟ. ΚΙ ΕΝΩ Η ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΔΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΈΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΈΣ ΜΙΣΘΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.
Ο Αγγέλης κι εγώ δεν μασάμε τα λόγια μας. Δεν καλύπτουμε κανέναν. Πιστεύουμε στην δικαιοσύνη, υπερασπιζόμαστε τον ΕΔΟΕΑΠ μέχρι τελικούς πτώσεως και δεν μας ενδιαφέρουν οι βολεμένοι φίλοι της πρώην προέδρου. Μας ενδιαφέρουν όλοι οι μέτοχοι- μέλη δημοσιογράφοι και υπάλληλοι των ΜΜΕ.
Και όποιος διαδίδει μεταφέρει και απειλεί με ψέματα υπάρχουν και πρακτικά και κασέτες. Και γενική συνέλευση στις 26 του μήνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου