Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Για ενάμιση μήνα Δ.Τ έδωσαν 600 χιλιάδες ευρώ σε δυο ιδιωτικά στούντιο!

Για ενάμιση μήνα Δ.Τ έδωσαν 600 χιλιάδες ευρώ σε δυο ιδιωτικά στούντιο!


ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΔΤ
Αν για τη χρησιμοποίηση του στούντιο TVE (Μπόμπολας-Ψυχάρης) ο Γ.Στουρνάρας, Π.Καψής, Γκ. Μάναλης πλήρωσαν για 8 μόλις μέρες το ποσό των 155.000 ευρώ, για τον περίπου ένα μήνα και τέσσερις ημέρες της Δ.Τ μέχρι τη μετακόμιση της στο κτήριο της γενικής γραμματείας, πλήρωσαν 468.000 ευρώ, χωρίς Φ.Π.Α.
Με άλλα λόγια το ελληνικό δημόσιο, δηλαδή όλοι εμείς, επιβαρυνθήκαμε με 600 χιλιάδες ευρώ χωρίς Φ.Π.Α για να κάνουν το κομμάτι τους, οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού. Να το παίξουν μάγκες και αποφασιστικοί που έκλεισαν την ΕΡΤ μέσα σε μια νύχτα.
ΠΗΓΗ: greektv-com.blogspot.com

nerit -small (1)Η ΕΡΤ αν και κερδοφόρος και πλεονασματική έκλεισε με νόμο και ΜΑΤ με την επίκληση ζημίων που δεν υπήρχαν! Τόσο ο Σίμος Κεδίκογλου (Mega, ΕΡΤ) , όσο και ο Παντελής Καψής (ΔΟΛ,  Mega “‘Εθνος) υποσχέθηκαν μια νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση “ανεξάρτητη” και “νοικοκυρεμένη”.
Ποια είναι η πραγματικότητα ;Ενώ η ΝΕΡΙΤ, στη διοίκηση της οποίας έδωσαν το κτίριο της Κατεχάκη και τα 5 εκατ. ευρώ ως προϋπολογισμό της εταιρείας, η “Δ.Τ.” του Γκίκα Μάναλη και του Γ. Στουρνάρα έχει και διαχειρίζεται, άγνωστο ποσό εκατομμυρίων ευρώ από τα έσοδα της πρώην ΕΡΤ. Δηλαδή από το ανταποδοτικό τέλος που πλήρωσαν οι Έλληνες πολίτες ως και την 11η Ιουνίου 2013. Το ποσό αυτό είναι άγνωστο καθώς μεταφέρθηκε από τον ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας Ελλάδας και εντάχθηκε στο γενικό «ταμείο» ενός λογαριασμού του υπουργείου Οικονομικών και από εκεί διακινείται προς άλλους λογαριασμούς. Άγνωστο ποιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου