Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Θέλουν να κατασχέσουν σπίτι εργαζόμενης της ΕΡΤ!

 αναδημοσίευση από το  greektv.com

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ διαπίστωσαν στο πετσί τους τη "δικαιοσύνη" Σαμαρά. Όταν ανακοίνωνε το λουκέτο στη δημόσια ραδιοτηλεόραση δηλώνοντας "άλλωστε θα αποζημιωθούν πλουσιοπάροχα". Ενάμιση χρόνο μετά η ειδική διαχειρίστρια Αφροδίτη Γουγά που διαχειρίζεται την περιουσία της ΕΡΤ, εκατομμύρια της περιουσίας του ελληνικού λαού, πληρώνει για τα κινητά τηλέφωνα του ενοικιαζόμενου προσωπικού της ΔΤ στη ΝΕΡΙΤ, πληρώνει για νομικους συνεργάτες, για ειδικούς συμβούλους, για για...Δεν πληρώνει τις αποζημιώσεις, δεν πληρώνει τα νυχτερινά, δεν πληρώνει τις υπερωρίες των απολυμένων. Και κρύβεται.
Από την προσωπική σελίδα του δημοσιογράφου Στέλιου Νικητόπουλου στο fb αναδημοσιεύουμε την είδηση. Εργαζόμενη της ελεύθερης αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ 3 κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της. Έφθασε το ειδηποιητήριο κατάσχεσης! Την ίδια ώρα το σωματείο των δημοσιογράφων, η ΕΣΗΕΜΘ, αρνείται να στηρίξει οικονομικά τη λειτουργία της ελεύθερης ΕΡΤ 3, παρά το γεγονός ότι είναι απόφαση του συνεδρίου της ΠΟΕΣΥ.
Η οποία ΠΟΕΣΥ καλεί σε διαδήλωση στις 7 Νοεμβρίου με αίτημα να ανοίξει η ΕΡΤ. Ας το αποδείξει έμπρακτα. Ας υλοποιήσει το ψήφισμα του συνεδρίου, να στηριχθεί η λειτουργία της ΕΡΤ 3, της τηλεόρασης που με αυτοθυσία συνεχίζουν να λειτουργούν οι απολυμένοι της ΕΡΤ. 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ
Του Στέλιου Νικητόπουλου

Η επιχείρηση οικονομικής εξόντωσης των αγωνιζόμενων εργαζομένων της ελεύθερης ΕΡΤ από την κυβέρνηση του "μαύρου" βρίσκει πρόθυμους συνεργούς στον κρατικό μηχανισμό. Τα δεδουλευμένα του 2012 και του 2013 δεν τα έχουν δώσει, η ειδική διαχειρίστρια κρύβεται, οι αποζημιώσεις έχουν κλαπεί, τα ειδοποιητήρια κατασχέσεων έρχονται για πολλούς συναδέλφους, που έμειναν στον αγώνα γιατί... δεν είχαν ανάγκη.
Θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος, όχι μόνο για τη δικαίωση, αλλά και για τη δικαιοσύνη. Όχι μόνο για να ανεβούν οι πομποί και να ξαναμπεί η ΕΡΤ σε κάθε σπίτι. Αλλά και για να λογοδοτήσουν οι βιαστές της δημοκρατίας και των εργαζομένων, να απολογηθούν γιατί χάρισαν τις ψηφιακές συχνότητες στη συμμαχία των καναλαρχών βγάζοντας από τη μέση την ΕΡΤ. Θα συνεχίσουμε μέχρι να περάσουν την πόρτα του ειδικού δικαστηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου